Vabljeni na informativne dneve
Strojne, prometne in lesarske šole

Veseli nas, da se zanimate za naše programe. Žal se bomo tudi letos, zaradi Covid razmer, lahko srečali le preko video povezave. Vse predstavitve bodo potekale tako, da boste imeli možnost postavljati tudi vprašanja. Poleg povezav do programov smo vam pripravili posebno povezavo za splošne informacije. Ker je prehod iz osnovne v srednjo šolo velik korak želimo, da imate dobre in popolne informacije, da se boste lahko pravilno odločili kam vas bo vodila vaša poklicna pot.


Termini informativnih dni

  • petek, 11. 2. 2022 s pričetkom ob 10.00 in 16.30 uri
  • sobota, 12. 2. 2022 s pričetkom ob 10.00 uri

Ob določenem terminu izberite področje, ki vas zanima in se boste preko ZOOM aplikacije vključili v predstavitev.

Povezave bodo aktivne nekaj minut pred začetkom vsakega termina.

Za povezavo ne potrebujete aplikacije, saj se lahko povežete tudi preko brskalnika. Po izbiri povezave izberite Join from Your Browser.

POVEZAVE

  • avtoservisna dejavnost: avtoserviser, avtokaroserist (tudi kot vajenec – NOVO) ali avtoservisni tehnik-PTI
  • lesarstvo: obdelovalec lesa, mizar (tudi kot vajenec) ali lesarski tehnik-PTI
  • logistika: logistični tehnik
  • mehatronika: mehatronik operater ali tehnik mehatronike (tudi PTI)
  • strojništvo: pomočnik v tehnoloških procesih, inštalater strojnih inštalacij, oblikovalec kovin-orodjar (tudi kot vajenec) ali strojni tehnik (tudi PTI)
  • splošne informacije: ta povezava je namenjena splošnim informacijam o vpisu, ki jih bosta podala svetovalna delavka in ravnatelj. Povezava bo aktivna s 45 min zamikom glede na termine predstavitev programov, kar pomeni v petek ob 10.45 in 17.15 uri ter soboto ob 10.45 uri.

Do takrat pa vas vabimo, da pobrskate po naši spletni strani ter sami izveste kaj novega o šoli in programih. Povezave do posameznih izobraževalnih področij so tudi na tej strani, ravno tako tudi video predstavitev šole.

V kolikor vas zanimajo individualne iformacije v zvezi z izobraževanjem, pa se lahko kadarkoli v delovnem času obrnete na svetovalno delavko Matejo Beltram na tel. št.: 05 6205 722, ali mobilno tel. št.: 041 673 479 ali pišete na e-naslov: mateja.beltram@scng.si.

Veselimo se vašega obiska!

Dijaki in kolektiv SPLŠ