Zaradi izjemnih razmer v državi je rok za oddajo prijav v študijske programe podaljšan do 9. 4. 2020.

Prijavo za vpis v VIŠJE STROKOVNE PROGRAME in navodila za izpolnjevanje najdete na spletni strani Višješolske prijavne službe. Prijavo izpolnite, natisnete, podpišete in priporočeno ter pravočasno pošljete prijavni službi.

Prijavo za vpis na VISOKOŠOLSKE STROKOVNE IN UNIVERZITETNE PROGRAME oddate preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Tam najdete tudi natančna navodila za izpolnjevanje prijave in način prijave.

Najenostavnejša je prijava z AAI računom (uporabniško ime in geslo ste prejeli v 1. letniku in ste ga uporabljali za dostop do e-učilnic). Če se boste prijavili z uporabniškim imenom in geslom (torej če nimate AAI-računa) je potrebno prijavnico še natisniti, podpisati in pravočasno priporočeno poslati prijavno vpisni službi.

Pred prijavo natančno preglejte razpis za vpis v visokošolske strokovne in univerzitetne programe http://portal.evs.gov.si/, v katerem najdete tudi objavo minimumov za pretekla študijska leta https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/minimumi oz. razpis za vpis v višje šole vps.vss-ce.com/VPS/,  predvsem pa skrbno pretehtajte svojo odločitev.

 

Srečno pri izbiri vaše karierne poti.