Ne pozabite, da je zadnji rok za oddajo prijave za vpis v izbran študijski program 18. marec 2020.

Prijavo za vpis v VIŠJE STROKOVNE ŠOLE in navodila za izpolnjevanje najdete na spletni strani Višješolske prijavne službe. Prijavo izpolnite, natisnete, podpišete in priporočeno ter pravočasno pošljete prijavni službi.

Prijavo za VISOKOŠOLSKE STROKOVNE IN UNIVERZITETNE ŠTUDIJE se odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ. Tam najdete tudi natančna navodila za izpolnjevanje prijave, ki si jih predhodno oglejte.

Prijava je najenostavnejša, če poznate svoje uporabniško ime in geslo AAI-računa (z njim ste dostopali do e-učilnic). Če se boste prijavili z uporabniškim imenom in geslom (torej če nimate AAI-računa) je potrebno prijavnico še natisniti, podpisati in pravočasno priporočeno poslati prijavno vpisni službi.

Pred prijavo natančno preglejte razpis za vpis v visokošolske strokovne in univerzitetne študije (http://portal.evs.gov.si/), v katerem najdete tudi objavo minimumov za pretekla študijska leta (https://www.uni-lj.si/studij/prijavno-sprejemni-postopki/minimumi) oz. razpis za vpis v višje šole (vps.vss-ce.com/VPS/),  predvsem pa skrbno pretehtajte svojo odločitev.

 

Srečno pri izbiri vaše karierne poti.