Dobrodošli na informativnih dnevih

Strojne, prometne in lesarske šole

Veseli nas, da se odločate za vpis v naše programe. Žal se bomo letos zaradi Covid razmer lahko srečali le preko video povezave. Vse predstavitve bodo potekale v živo, tako boste imeli možnost postavljati tudi vprašanja. Poleg povezav do programov smo vam pripravili posebno povezavo za splošne informacije. Ker je prehod iz osnovne v srednjo šolo velik korak želimo, da imate dobre informacije, da se boste lahko pravilno odločili kam vas bo vodila vaša poklicna pot.


Termini informativnih dni:

  • v petek, 12. 2. 2021 s pričetkom ob 10.00 in ob 16.00 uri
  • v soboto, 13. 2. 2021 s pričetkom ob 10.00 uri

Ob določenem terminu izberite področje, ki vas zanima in se boste preko ZOOM aplikacije vključili v predstavitev, ki bo potekala v živo.

  • avtoservisna dejavnost: avtoserviser, avtokaroserist ali avtoservisni tehnik-PTI
  • strojništvo: pomočnik v tehnoloških procesih, inštalater strojnih inštalacij, oblikovalec kovin-orodjar (tudi vajenec) ali strojni tehnik (tudi PTI)
  • mehatronika: mehatronik operater ali tehnik mehatronike (tudi PTI)
  • lesarstvo: obdelovalec lesa, mizar (tudi vajenec) ali lesarski tehnik-PTI
  • logistika: logistični tehnik

Splošne informacije: ta povezava je namenjena splošnim informacijam o vpisu, ki jih bosta podala svetovalna delavka in ravnatelj. Povezava bo aktivna s tričetrt urnim zamikom glede na termine predstavitev programov, kar pomeni v petek ob 10.45 in 16.45 uri ter soboto ob 10.45 uri.


Do informativnega dne pa vas vabimo, da pobrskate po naši spletni strani ter izveste kaj novega o šoli in programih.

V kolikor vas zanima kaj posebnega v zvezi z izobraževanjem, se lahko obrnete na svetovalno delavko Matejo Beltram na tel. št.: 05 6205 722, ali mobilno tel. št.: 041 673 479 ali pišete na e-naslov: mateja.beltram@scng.si.

Veselimo se vašega obiska!

Dijaki in kolektiv SPLŠ