V sredo, 24. junija 2020 se zaključuje pouk zelo posebnega šolskega leta 2019/2020. Na ta dan boste dijaki nezaključnih letnikov prejeli spričevala ali obvestila o uspehu, odvisno kako uspešni ste bili ob koncu šolskega leta. Ker smo v šolah še vedno zavezani k temu, da spoštujemo priporočila NIJZ glede preprečevanja okužbe s Covid-19 bomo razdelitev listin o uspehu izvedli v različnih terminih. Kdaj boste na vrsti in kje se boste dobili z razrednikom/-čarko je zapisano v priloženem dokumentu.

Zaradi nastale situacije smo se žal morali odpovedati sedaj že tradicionalni razstavi zaključnih izdelkov, zato bomo to razstavo poskušali organizirati v začetku novega šolskega leta, če bodo le razmere to dopuščale. V nasprotnem primeru razmišljamo, da bi naredili virtualno razstavo slik zaključnih izdelkov.

Tudi proslave pred dnevom državnosti žal ne bo, zato pa velja priporočilo, da praznik Dan državnosti primerno obeležite v krogu svojih družin.

Vse dijake še opominjamo, da pred razdelitvijo listin o uspehu poravnate vse obveznosti do šole, vrnete izposojeno gradivo in ključe od garderobnih omaric. Seveda to velja za tiste, ki tega še niste storili.

Želimo vam prijeten zaključek šolskega leta.

Kolektiv SPLŠ