Dijaki zaključnih letnikov ne pozabite, da je zadnji rok za oddajo prijave za vpis v izbran študijski program 15. marec 2024 za višje strokovne programe in 20. marec 2024 za visokošolske strokovne in univerzitetne programe.

Prijavo za vpis v VIŠJE STROKOVNE PROGRAME in navodila za izpolnjevanje najdete na spletni strani Višješolske prijavne službe. Prijavo izpolnite, natisnete, podpišete in pravočasno pošljete prijavni službi (priporočeno ali po elektronski pošti).

Prijavo za VISOKOŠOLSKE STROKOVNE IN UNIVERZITETNE PROGRAME se odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ.  Tam najdete tudi natančna navodila za izpolnjevanje prijave, ki si jih predhodno oglejte. Priporoča se prijava preko AAI-računa, za kar potrebujete uporabniško ime in geslo, s katerima dostopate do spletnih učilnic. Na portalu eVŠ se najprej registrirate. Skrbno si zabeležite geslo, saj ga boste potrebovali za dostopanje do pomembnih obvestil na portalu.

Pred prijavo natančno preglejte razpis za vpis v visokošolske strokovne in univerzitetne študije, v katerem najdete tudi objavo minimumov za pretekla študijska leta oz. razpis za vpis v višje šole,  predvsem pa skrbno pretehtajte svojo odločitev.

Srečno pri izbiri vaše karierne poti.

Šolska svetovalna služba