Spoštovani obiskovalci letošnjega informativnega dne!

V petek, 14. in soboto, 15. februarja 2020 je na SPLŠ potekal informativni dan. Našo šolo je obiskalo več kot 150 osnovnošolcev in njihovih staršev, za kar smo zelo veseli in se vsem skupaj še enkrat zahvaljujemo za obisk. Zahvaljujemo se tudi podjetjem MAHLE Electric Drives Slovenija Šempeter pri Gorici, Trgo ABC Nova Gorica in Škrlj Batuje, ki so s svojo prisotnostjo in predstavitvami popestrili informativna dneva, saj so lahko obiskovalci pridobili aktualne in koristne informacije tako glede dejavnosti posameznega podjetja kot tudi o potrebah po kadrih.

Upamo, da ste na informativnem dnevu dobili vse potrebne informacije, da se boste pravilno odločili o vpisu v srednješolski program. V kolikor pa imate še kakšno vprašanje ali dilemo vas vabimo, da se obrnete na našo svetovalno delavko Matejo Beltram (tel. št.: +386 (0)5 6205 722), ki vam bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja.

V upanju, da se boste odločili za vpis v enega od naših programov in se nam jeseni pridružili, vas prav lepo pozdravljamo.

Vodstvo in kolektiv SPLŠ

Nekaj slikovnih utrinkov: